Lyhyesti eilisen toko treeneistä

Ensimmäiseksi Paikallamakuu. Tar ei noussut kertaakaan istumaan tai vinkunut, vaikka toisella puolella oli Tico ja toisella puolella takaviistossa Max. Paikallamakuuta ei ollakkaan otettu ryhmässä pitkään aikaan, pitää nyt ruveta ottaan usemmin, selkä koiraan päin niinkuin nytkin.

Pari kertaa tavallista Noutamista hyvin sujui. Pari kertaa heitin kapulan ja hain sen itse. Seuraavaksi ruvetaan opettelemaan kapulan tuomista suoraa sivulle. Peruuttaa taakse päin tai jää liian kauaksi kun kumarrun ottamaan kapulan.

Sitten seuraamista, maahanmenoa ja seisomista kapula suussa. Seuraamista otettiin pari aika pitkääkin pätkää. Paljon pysähdyksiä, käännöksiä ja juoksemista. Aika täydellinen, kapula pysyy koko ajan suussa eikä tietoakaan pureskelusta. Seuraa kapulan kanssa todella innokkaasti.
Sitten liikkeestä maahanmenoa kapulan kanssa. Ekalla kerralla jäi istumaan, uusi yritys ja sujui. Ja kapula pysyi suussa koko ajan. Liikkeestä seisomisessa sama juttu. Huomaa kyllä, että Tar rakastaa noutokapulaa ja tekee sen kanssa mitä vaan :D

Viimeiseksi vähän kaukoja Sujuu hyvin kaikilla asennon vaihdoksilla. Huomasin, miksi Tare välillä liikkuu istu-seiso ja maahan-seiso vaihdoksissa, jos katson suoraa Tareen, se liikkuu pari askelta eteen päin. Pitää siis katsoa Taren ohi.