Perjantaina oltiin TamSkin tokoryhmän toisella treenit kerralla. Tällä kertaa treenit pidettiin Kangasalalla Kyötikkälän kentällä. Ensimmäinen treeni kerta pidettiin Pirkkalassa.

Suoritettavat liikkeet valittiin arpomalla. Tällä kertaa treenaajia oli niin vähän, että otettiin 4 liikettä + paikallamakuu. Meille tuli suoritettavaksi seuraaminen kytkettynä, liikkeestä maahanmeno ja hyppy ja vapaa valintainen liike ja valitsin seuraamisen vapaana.

Luoksepäästävyydessä Tare meni kouluttajaa vastaan ja hyppi ja pomppi. Otettiin uudestaan ja se meni jo paljon paremmin.

Paikallamakuu oli aika loistava! Paljon parempi kuin viime kerralla. Viimeksi Tare nousi kerran ylös, mutta pysyi sen jälkeen paikallaan ja vinkui vain vähän vaikka viereinen koira vinkui. Nyt ei noussut eikä vinkunut kovinkaan paljoa ja oli muutenkin suhteellisen rauhallinen. Välillä Tare laittaa pään etutassujen väliin ja rauhoittuu siitä.  Juuri tätä yritin sille opettaa, mutta niin että se makaisi pää etutassujen välissä koko ajan. Käy se näinkin, tosin ylemmissä luokissa laskee pisteet, kun se välillä nostaa päätään ja taas laskee alas.

Tästä se lähtee pikkuhiljaa. Tosin pitää muistaa, että nytkin välimatka Tareen oli vain pari metriä ja siitä on vielä pitkä matka kisatasolle.  Ja kisatilanne on kuitenkin aina erinlainen tilanne kuin treeni tilanne vaikka kisamaisia treenejä tehdäänkin. Tuossa paikallamakuussa hieman jännitti, että pysyykö Tare. Oltiin jo valmistautumassa paikallamakuuseen ja olin irrottanut Tarelta remmin ja Tare näki kun Jorkku tuli kentän raunalle niin tottakai se lähti sinne juokseen...

Seuraaminen kytkettynä   Tare seuraa erinomaisesti, mutta itse kävelen vinoon ja käännökset ei ole ihan kunnossa. Lisäki pidän remmi kättä seläntakana. En ollut tätä aikaisempaa edes huomioinut. Pitää lisäksi opetella katsomaan enemmän eteenpäin niin tulee suoria linjoja. Kouluttajan arvio liikkeestä 8:sin luokkaa.

Seuraaminen vapaana Paljon parempi. 9: sin luokkaa.

Liikkeestä maahanmeno Kokeessa olisi mennyt nollille. Tare sai maasta jonkun hyvän hajun ja seurasi nenä maassa. Otin uudestaan alusta ja meni erinomaisesti.

Hyppy Loistava. Perusasento hiukan vino.

 

Loistavat treenit jälleen kerran. On vielä parit treenit ennen ensimmäisiä kisoja. Näistä treeneistä oppii kyllä paljon ja ei ainakaan tee samoja virheitä kokeissa (toivonmukaan). Maanantaina treenit taas :D

Tare ei ole onneksi enään ontunut. Jos tarkkaan katsoo niin huomaa, että se astuu jommalla kummalla etujalalla varovaisemmin kuin toisella. Pitää seurailla, jumittumaa siinä ei ainaakaan pitäisi olla, kun hieronta oli juuri.