Lauantaina käytiin kisaamassa Lempäälässä.

Poikaystäväni meni Taren kanssa möllien radan ja hienostihan se meni! Ottaen huomioon että Jorkku on treenannut vasta kaksi kertaa ja siittäkin on aikaa. Tulokseksi tuli 10 virhe pistettä, kielto puomilta ja putkelta. Rata ei ollut mikään kauhean vaikea, mutta pari aika vaikeaa kohtaa oli möllikoirille. Piti ottaa rata videolle, mutta seurasin suoritusta niin jännittyneenä että unohdin.

Minä menin Taren kanssa kisaavien radan josta tulokseksi hylky (tai kaksi). Tare lähti kepeiltä kesken pujottelun ja menin liian edelle ja sitten lähti pujottelemaan takaisin päin enkä saanut sitä pois kesken.. Muuten rata meni todella hyvin, yhden putken jälkeiken hypyn ohjasin vahingossa takaa joten saatiin kaksi hylkyä.

Video löytyy: 

http://tassuttajat.kuvat.fi/kuvat/Agilitykisa+videoita/Kuva+028.avi

   Ja niinkuin huomaa ohjaaja ei osaa VIELÄKÄÄN juosta. 

Muuten molemmat radat oli tosi onnistuneita ja Tare oli pitkästä aikaa kisa radoilla innostunut ja mukana! Ehkä se tästä lähtee :)

Eniten kyllä yllätyin Taren ja Jorkun radasta, kun Tarea on treeneissä moni muukin ohjannut ja se ei aina ihan toimi. Varsinkin kun Jorkku ei periaatteessa osaa vielä mitään mutta onneksi koira osaa ja totteli ;) Katsotaan vaihtuuko meillä ohjaaja kokonaan niinkuin on suunniteltu.