Lauantaina käytiin Taren kanssa Lempäälässä kisaamassa kahden startin verran.

Ei jäänyt kisoista mitään kovin mainittavaa, ekalta radalta kolme kieltoa ihan tyhmistä kohdista eli hylky. Ensimmäinen kielto tuli kun tein valssin a:lle ja tein sen liian lähelle ja liian sivulle ja Tare tuli liikkeen mukana ohi. Seuraava kielto tuli kepeiltä kun Tare kävi taas jälleen kerran tökkäämässä numero lappua. Sitten se viimeinen tuli toka vikalta esteeltä kun olin liikaa edellä ja ohjasin ohi. 

Toiselta radalta sitten eka kielto, toinen kielto ja lopulta hylky. Lähdössä Tare tuli ekan esteen ohi kun ratatyöntekijät kiinnosti vähän liikaa. Toinen kielto sitten putkelta. Ja sitten hylky kun yritin vetää Tarea vasta kädellä putken toiseen päähän, mutta se lukikin sen työnnöksi.

Muutenkin Tare oli vähän laiskan oloinen. Voi kyllä johtua, että en kisatilanteessa osaa ohjata sitä "oikealla" tavalla, koska se treeneissa kuitenkin liikkuu paljon paremmin ja varmemmin.

Ratojen jälkeen kävin viereisellä radalla ottamassa vaikeita välistä vientejä, leikkauksia ja sylkkäreitä ja ne meni aivan upeasti. Eli kyse on vain minun erinlaisesta ohjauksesta kisatilanteessa.